Vrijwilligster zijn?

Op het festival zijn 1001 dingen te doen: Van ontvangst van de deelneemsters tot het vuur brandende houden. Van ad hoc situaties oplossen tot ’s avonds de kaarsjes aansteken. Van het terrein mooimaken tot de WC’s schoonmaken. En net even die extra stap zetten als een deelneemster je nodig heeft of een workshopgeefster je aanschiet als haar muziekinstallatie het niet doet.

We zoeken ongeveer 25 vrouwen die zich willen verbinden met Persephone. Doe je het (alleen maar) omdat je dan gratis entree ontvangt en dus baalt als je een workshop niet kunt volgen omdat je een taak krijgt, schrijf je dan niet in….Natuurlijk is het een mooie manier om op het festival te kunnen zijn als je financieel even krap zit. Je bent welkom! We vragen je echter wel om je echt te verbinden met de organisatie, je er deel van te voelen, met het bijbehorende teamgevoel, samen iets neerzetten én verantwoordelijkheid nemen voor het creëren van een optimale ervaring voor alle vrouwen.

We starten de opbouw op woensdagmiddag, de afbouw eindigt maandag rond 14u00.

We zoeken toegewijde, enthousiaste, doortastende vrouwen die beschikbaar zijn van start tot einde zoals hierboven genoemd om samen een inspirerende tijd te hebben en de bedding te creëren waarin honderden meisjes en vrouwen prachtige ervaringen mogen beleven.

We stellen een werkschema samen, zodat iedereen meer dan voldoende vrije tijd heeft om van het festival te genieten en workshops te volgen als gewenst. Als vrijwilligster betaal je een bijdrage van slechts €50 voor eten en overnachten.

Vooraf plannen we een bijeenkomst voor alle vrijwilligsters om elkaar te leren kennen, globaal uit te leggen wat we van je verwachten en vooral om alvast de sfeer van Persephone samen neer te zetten.

Wil je meewerken als vrijwilligster? Mail dan naar en vermeldt waarom je graag aan Persephone bij wilt dragen, wat jou raakt of inspireert daarin.