Voor medewerksters

Persephone gaat over je ware plek innemen, de enige unieke wezenlijke plek die alleen jij kunt invullen, eenvoudigweg omdat jij daarvoor bedoeld bent. Het kan zijn dat je de waarde daarvan niet eens helemaal ziet, omdat je er zoveel plezier in hebt, het vanzelf gaat, moeiteloos.

We nodigen je uit om met jouw Zijn, jouw dienst, jouw product te voorschijn te komen. Wij gaan dan afstemmen en samen kijken of en hoe dat past in het grotere geheel waar Persephone voor staat. 

We geven weinig inhoudelijke richtlijnen, omdat we niet op zoek zijn naar het opvullen van bijvoorbeeld 10 plekken voor marktvrouwen, 5 voor healers en 20 voor workshopgeefsters. Er kán een markt of healingveld ontstaan, en er ís de mogelijkheid tot het geven van workshops of ceremonieën. Maar het hoeft niet. We zijn ontvankelijk voor en stemmen af op wat er wil gebeuren.

Wel zijn de richting en visie van Persephone helder, wat weergegeven wordt door het Rites of Passage Framework, de visie en de beschrijvingen voor Moeders & Meisjes en voor het Vrouwelijk Gidsschap

De energie die via Persephone de wereld in wil komen is heel krachtig, helend en ‘cut the crap liefdevol’ zou je kunnen zeggen. Wie ben jij als je alle drama, projectie, wishful thinking en klein houdende laagjes aflegt? Wat komt er dan tevoorschijn? WIE komt er dan tevoorschijn? We ontmoeten haar graag! 

Ik voel een diep JA. Wat is de volgende stap?

Lees als je dat nog niet gedaan hebt eerst de visie van Persephone, inclusief Moeders & Meisjes en Vrouwelijk Gidsschap. En de globale programma opzet met het Rites of Passage Framework als achtergrond.

Lees ook de informatie over de entreeprijzen.

Stuur vervolgens  een mail naar waarin je de volgende vragen beantwoordt (per vraag of in z’n geheel, omdat de antwoorden kunnen overlappen):

  • Wat raakt je in de missie van Persephone?
  • Waarom wil jij bijdragen hieraan?
  • In welke vorm zie je jouw bijdrage?

Agnes en Hilde ontvangen dan je mail en één van ons zal je antwoorden. 

Wil je op de hoogte blijven van Persephone, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief  (3 a 4x per jaar) via de rechterkolom van deze pagina.