Voor deelneemsters

Op deze pagina geven we algemene informatie over Persephone. Informatie over o.a. prijzen, locatieovernachten, catering vind je onder het kopje praktische informatie.

Update 29 juni: De ticketshop is open!

Persephone Rising wordt een vierdaagse, van 23 t/m 26 september 2021. Ook is het voor moeders en dochters mogelijk om in te stappen vanaf vrijdagmiddag. Lees de volledige nieuwsbrief hier

Welkom in de wereld van Persephone

Tijdens het Persephone Festival ben je meer dan welkom om volledig JEZELF te ZIJN. Op een prachtige plek in de natuur word je uitgenodigd om mee op reis te gaan. De reis van Persephone.  Een reis naar jezelf, je eigen vrouwelijke (en mannelijke) essentie. Wie ben ik als vrouw?  Wie ben ik als moeder? Welke stap wil ik zetten in mijn ontwikkeling in deze fase van mijn leven? Het bewust nemen van een stap in je ontwikkeling noemen we een rite of passage. Als je moeder bent, ben je van harte welkom om samen met je dochter op reis te gaan. Ook om te ontdekken dat je samen en alleen je pad te bewandelen hebt en altijd in verbinding bent. 

Welkom Moeders & Dochters

Als dochter van elke leeftijd ben je welkom om samen met je moeder naar het festival te komen. Jullie zullen ervaringen delen maar ook ieder apart nieuwe ervaringen opdoen. Er is ruimte om te spelen, te delen en op ontdekkingsreis te gaan in alles wat met “vrouw – zijn” te maken heeft en kennis te maken met de reis van meisje naar vrouw. 

We omarmen de fase van jonge vrouw die leert in haar kracht te staan, weet wat ze de wereld kan bieden. Een jonge vrouw die geëerd wordt voor haar kwaliteiten en talenten waardoor ze haar plek kan innemen. Een kennismaking met initiatie zoals we dit niet meer kennen in onze huidige maatschappij. Hierin hebben we als vrouwen/moeders onze verantwoordelijkheid te nemen door zelf deze stap bewust te zetten zodat we onze volgende generatie, onze dochters, hierin meenemen. 

 

Welkom Vrouw

Persephone festival is er voor iedere vrouw die resoneert op de term Vrouwelijk Gids. Als alternatief voor vrouwelijk leiderschap, omdat leiderschap een mannelijke energie inhoudt. Een Vrouwelijk Gids is een vrouw die zelf de vrouwelijke weg bewandelt. Zij is in haar eigen Onderwereld geweest, heeft haar emoties, schaduwkanten én kwaliteiten daar ontmoet en geleerd deze te accepteren (inclusief accepteren dat dat nog niet altijd lukt). Zij laat anderen hun pad gaan, en is aanwezig om hen waar nodig te bekrachtigen, aan te moedigen of met haar wijsheid en weten te ondersteunen

 

Wees welkom om je te laten inspireren door andere vrouwen die hun Pad bewandelen.