Samantha Feelix – Zelf-Trouwceremonie

Op Persephone, het voelen en vieren van jouw vrouwelijk lichaam en zijn als een Rite of Passage.  

Het Zelf-Trouw Ceremonie– het ont-binden van verantwoordelijkheid van ouders en afhankelijkheid van kinderen. Ieder-een neemt zijn eigen plek in het grotere gemeenschap, en het leven als geheel. Alle natuurlijk elementen zijn ook aanwezig om jouw tot jouw eigen bron te komen. Trouw getuigen zijn ook welkom! 

Een ritueel dat Moederschap en dochter zijn eert.  Een cadeau aan jezelf, of als Moeder en Dochter te delen.  Sinds 2007 een geliefd ritueel met zijn essentie gebaseerd op de Afro-Braziliaans, Native American en Europees Pagan culturen. Begeleid van de bron met een glimlach door Samantha Feelix, met uiteraad een Zelf-Trouw certificaat, sealed with a kiss*

20-30 minuten Ceremonie, 20 euro per persoon. Meld je aan onder de Boom*

Samantha Feelix – Theater Maker als FeelixActs, Ceremonie Begeleidster sinds 2007,  Leave No Waste- Festival Afval beheer, UPcycle Permacultuur, DeelTuin Community oprichter  …. Het allen ter bevoordering van de wel zijn van mens in het en hun natuur op aarde. Serieuze sociaal, emotioneel, mentaal en fysiek vraagstukken worden verbeeld, en ont-wikkelde door intentie, adem, speels inter-actie en beweging.

www.FeelixActs.com/FB-Samantha Feelix