Ria Ruitenberg – Pebble stones beschilderen

Vraag jezelf eens af, heeft een steen gevoel….

In deze workshop ga jij 2-3 stenen beschilderen.

We beginnen met het beschilderen van een Hans of Sjans om zo een gevoel te krijgen wat de stiften doen op de stenen. Het verhaal achter Hans of Sjans hoor je tijdens de workshop. Daarna ga je onder begeleiding van mij zelf aan de slag om een steen te beschilderen.

Tijdens het beschilderen kunnen er allerlei gevoelens naar boven komen; verbazing, verwondering, ontspanning, plezier, concentratie, soms wordt het anders dan je denkt, maar er ontstaat altijd iets moois. Al is het niet voor jezelf dan wel voor een ander.

Ik neem voorbeelden mee, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit gebruiken. Graag ontmoet ik je bij deze workshop en komen we er samen achter wat de steen voor jou kan betekenen.

We werken met acrylstiften (merk Posca). Ik heb vele soorten stenen die je kunt gebruiken, dit zijn stenen die ik op de stranden van Denemarken heb verzameld. Natuurlijk mag je ook zelf een steen meenemen.

Duur van de workshop is ongeveer 1,5 uur.

De kosten zijn €3

Daarnaast sta ik op de markt met zelfgemaakte creaties. Deels bewust niet afgemaakt, zodat jij er je eigen energie en kleur aan kunt geven.

Over Ria

Wat ik graag doe is andere mensen helpen.

Ik doe dat op vele verschillende manieren o.a. door praten, luisteren, allerhande ondersteuning; daar waar de behoefte ligt, maar grotendeels door mijn creativiteit te delen.

Als er ook maar iemand is die zegt: “ik ben niet creatief”, dan is mijn uitdaging begonnen.

Iedereen is creatief, alleen heb je soms hulp nodig.

Ik heb al meerdere workshops gegeven en de feedback, enthousiasme, verbazing en emotie die los komen is heel mooi om te mogen zien en zelf te ervaren.

Creatief zijn is een mega uitdaging voor velen van ons. Oordelen van anderen, oordelen van onszelf maakt het dat we gestopt zijn met ons uitleven.

Waar mijn kracht ligt is iemand zo te begeleiden dat ze verwonderd en trots weggaan met hun eigen creatie.

Op mijn FB: Santho Rias (https://www.facebook.com/ria.ruitenberg.35) zijn veel dingen te zien die ook jij kunt maken.

Ik hoop je graag te ontmoeten.