Rachel Naron – Systemisch ritueel met familieopstellingen

‘Allemaal dochters’

In deze workshop doe je mee aan een systemisch ritueel waarbinnen ik het opstellingenwerk integreer. Jij als dochter staat centraal. Hoe kan jij je leven leiden, vrij en gesteund door de voormoeders. Wat neem je mee van jouw moeder jouw volle leven in en wat laat je los, wat dient je niet (meer).

Ik neem je mee op dit verbindende pad nog dichter bij jouw authenticiteit, jouw ik, met de steun van de voormoeders en de kwaliteiten die jou samen kunnen dragen. Laat jij je dragen om vervolgens in verbinding jouw pad te lopen? Op eigen benen het volle leven in?

Als jij eens wil kennis maken met familieopstellingen waarbij ik me laat inspireren door de windrichtingen en de werkwijze vanuit het sjamanisme, kom dan in deze workshop.

Daarnaast bied ik tijdens Persephone individuele behandelingen aan:

TryAngleCoaching – individuele opstellingen

Stel jij je vraag? Dan stel ik hem op. Samen met jou werk ik met familieopstellingen m.b.v. grondankers en symbolen. Stap voor stap onderzoeken we samen jouw vraag en ontdek je rust en vertrouwen. Inzicht in leven en welzijn met familieopstellingen. Welkom.
duur: 45 minuten.
kosten: €30,-

Over Rachel – Wie ben ik?

Mijn achtergrond is onderwijs en systemisch werk. Ik ben juf, systemisch trainer, coach en adviseur en vooral heel nieuwsgierig naar LEVEN. Ik ben dochter, zus en moeder en partner van. Verwondering, nieuwsgierigheid en het niet weten brengt de verdieping in het leven. Stel je vraag, het antwoord zal je verrassen.

www.rachelnaron.nl