Prijzen

Entreeprijzen

Dit jaar is Persephone een vierdaagse gathering gericht op Vrouwelijk Gidsschap. Bij wijze van uitzondering is er een tweede instapmoment voor moeders en dochters op vrijdag vanaf 15u.

Vierdaags ticket Vrouwelijk Gidsschap vanaf donderdag 23 september €245 
(organisatie, workshops, overnachting in eigen tent is inbegrepen).

Weekend tickets 24 t/m 26 september
(aankomst vanaf vrijdagmiddag 15u, openingsceremonie 19u)
€65 meisjes t/m 11*
€90 meiden 12 t/m 17*
€175 moeders**

*Wil en kun je je dochter meenemen vanaf donderdag, dan geldt een meerprijs van €35 per kind voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Boek dan zowel een weekend ticket voor de juiste leeftijd als een toeslagticket. LET OP: Er is t/m vrijdagavond geen speciaal programma voor de jongeren.

** In principe geldt het weekend ticket alleen voor moeders en dochters en verwachten we dat vrouwen zonder dochters resoneren op het Vrouwelijk Gidsschap en daarom voor de volle vier dagen aanwezig zijn. Neem even contact op via als jouw situatie daarom vraagt.

Voor meisjes tot 4 en baby’s/dreumessen M/V is de toegang gratis. Een kaartje is dus niet nodig, wel is het fijn dat je bij aanschaf van jouw ticket vermeldt of je een kind van 0-4 meeneemt.

Extra opties (prijzen inclusief BTW):
  • All inclusive eetpakket vierdaagse € 120 (9 vegetarische, biologisch vers bereide maaltijden vanaf diner bij aankomst. LET OP: neem dus zelf lunch mee voor aankomstdag)
  • Dinner only eetpakket vierdaagse €60 voor 3x diner (er is geen dinner only optie voor het weekend)
  • All inclusive eetpakket weekend € 80 (6 maaltijden vanaf diner bij aankomst). Voor meisjes van 4 t/m 11 kost het weekend eetpakket €45
  • Caravan/camper toeslag €0/€15/€30, zie toelichting
  • Elektriciteit € 15 (Het aantal aansluitingen is beperkt, dus reserveer tijdig!)