Prijzen

Entreeprijs & extra opties

Als deelneemster betaal je een entreeprijs van €175 (organisatie, workshops, overnachting in eigen tent, camper of caravan). Deelname is voor drie dagen. Jonge vrouwen van 12 t/m 17 jaar betalen €90 en meisjes van 4 t/m 11 €65. Alle meiden van 4 t/m 17 ontvangen bij aankomst een ‘hartjeskaart’ met 10 hartjes waarmee ze kunnen betalen bij de workshops die een materialen vergoeding vragen van 1 t/m maximaal 8 hartjes. Dit is inbegrepen bij de entreeprijs. Eventueel zijn extra hartjes ter plekke bij te kopen voor €0,50 per hartje. Voor meisjes tot 4 en baby’s/dreumessen M/V is de toegang gratis. Een kaartje is dus niet nodig, wel is het fijn dat je bij aanschaf van jouw ticket vermeldt of je een kind van 0-4 meeneemt.

Extra opties naar keuze (prijzen inclusief BTW):

  • Eetpakket € 95 (7 maaltijden vanaf lunch bij aankomst). Voor meisjes van 4 t/m 11 kost het eetpakket €45
  • Geen zin in gesleep met eigen tent of wil je meer slaapcomfort? Je kunt op het nieuwe terrein overnachten in een pipo wagen of in een blokhut. voor 2 nachten kost dit €30. Je kunt als je met je dochter komt een moeder/dochter slaapplek combi ticket kopen voor €50.
  • LET OP: Elektra is op het nieuwe terrein zeer beperkt en maximaal nodig voor catering, muziek en verlichting. Het is dus NIET mogelijk om elektra bij te bestellen, in tegenstelling tot voorgaande jaren.