Overnachten

Je kunt ervoor kiezen om in een eigen tent, camper of caravan te overnachten of een slaapplaats in een legertent te boeken. Overnachten in eigen tent is in het entreeticket inbegrepen en voor campers en caravans geldt een toeslag van €0, €15 of €30, afhankelijk van het aantal personen dat erin slaapt. Lees voor meer toelichting en de achtergronden voor de toeslag het kampeerbeleid. Daarnaast is er dit jaar de mogelijkheid om in een gepimpte legertent te slapen voor slechts €20: De Persephone Glamping Experience 🙂 

Persephone Glamping Experience

Voor wie geen gedoe wil met het opzetten, schoonhouden, afbreken, thuis nog eens uithangen van je tentje….

Voor €20 slaap je met maximaal 7 andere vrouwen in een door ons aan de buitenkant gepimpte legertent, die ingericht is met veldbedden en klapstoelen. Waan jezelf op safari :). Elke vrouw heeft een eigen veldbed en kledingstoel. Je hoeft dus alleen een slaapzak en kussen mee te nemen. Een tip is om ook een deken mee te nemen om op te slapen, omdat de tochtstroom onder het veldbed koud aan kan voelen.

Voel je vrij om zelf ook pimp spullen mee te nemen om jouw tent samen met de andere vrouwen mooi aan te kleden. Denk aan kleurige doeken, sjaals, nepbloemen, glitter en glam, lampionnen op zonne energie etc. Enjoy!

Vanwege brandgevaar mogen geen kaarsen of ander open vuur gebrand worden. Wel kun je natuurlijk kampeerlampen op batterijen meenemen.

Je kunt een plekje reserveren via de webwinkel.