Nuttah Nakota – KrachtCirkel SchoonOord

Hay, ik ben Nuttah Nakota een boerendochter met een extra antenne. Ik woon in de prachtige bossen van Drenthe en geef in mijn praktijk consulten, cursussen, workshops over Persoonlijke Ontwikkeling en sjamanisme, en de opleiding Transformatie en TranceHealing.

In mijn kindertijd werd ik veel gepest, ik was raar, snapte niets van de wereld en de wereld snapte niets van mij. Ondanks het onbegrip bleef ik trouw aan mijzelf, door op mijn eigenwijze mijn levenspad te bewandelen. En wat ben ik blij dat ik zo jong al mijn pad ben blijven volgen, waardoor ik nu de wereld snap, en mijn missie kan uiten door lichtjes aan te reiken in de bochten van jouw levenspad.

Door een herinnering uit een diep verleden zijn de Sjamanen Drums op mijn pad gekomen. Ooit bouwde ik vele drums en deze kennis is opnieuw tot mij gekomen. Vanuit de DrumSpirit laat ik mij meevoeren in de energie en zo wordt Drum geboorte gegeven, precies zoals deze wilt zijn met de juiste klank en trilling die de hoedster nodig heeft. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook kant-en-klare Drums verkoop, dat leek mij ingewikkeld. Na diverse meditaties liet mijn Sjamanen gids mij zien, hoe ik een Drum mocht maken voor die ene persoon. Mijn Drums zijn dus afgestemd voor die ene persoon, aan mij de taak om de paden van Drum en Hoedster te laten kruisen.

Naast Drums zijn er ook Lichtcodes tot mij gekomen, via channeling heb ik hoge frequenties gedownload en opgeslagen in water. Om het te conserveren is hier alcohol aan toegevoegd zodat er geen informatie kan wegvloeien of de remedie kan vertroebelen. Ik blijf mij verwonderen hoe iedere Licht Frequentie Verhogende Remedie hulp biedt in een proces. Er zijn momenteel 70 verschillende flesjes met ieder een unieke trilling.

De natuur is mijn thuis, uren wandelend van krachtplek naar krachtplek pluk ik blaadjes, bloemetjes en kruiden die ik droog om te smudgen. Iedere plant heeft een eigen trilling, door mixen te maken ontstaat er een fijne smudge mengsel. Deze mixen en diverse smudge artikelen kun je komen bekijken en voelen in het winkeltje.

BaarMoederDrum sessies

MahAnnah de BaarMoederDrum nodigt je uit om onder haar te gaan liggen. Al drummend komen de trillingen tot je, een bijzondere ervaring om los te laten en je intenties te integreren. Een sessie duurt 10 minuten en vraagt een bijdrage van € 10,00

De BaarMoederDrum Healing is voor alle leeftijden geschikt.

Ik ontmoet je graag om ons vanuit een zacht hart te verbinden.

Liefs Nuttah