Mura Tichelaar – Honingmassages en Siberisch Stenen orakel

Honingmassages

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel.

Honing is er één met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van “scrubben “.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk.

Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in, want ervaring  leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met jouw zusters doet en gedaan heeft, dan wil je ook, dat kan ik je garanderen.

Inteken formulier hangt aan m’n tent.

Kosten voor de massage zijn 20 euro. De duur is 30 min. Duomassages zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld moeder/dochter of vriendinnen. Deze doe ik samen met Carla Balt.

Siberisch Stenen Orakel

Het Siberisch stenen orakel is één van de manieren om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en waarom, dan  is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenen orakel al duizenden jaren door sjamanen word gebruikt, is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”.

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. De meest gestelde vraag is wel hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Het intekenformulier hangt aan m’n tent.

Kosten voor een orakel zijn 15 euro, de duur is 30 min.

Verder geef ik een workshop “Fantastische” massage met Carla en een Heart Chakra meditation in het Wake up programma.

Voor meer informatie over mij en wat ik doe www.centrumlumos.nl of 0592 309091. Lieve groet Mura