Mirjam Tamis-de Boer

Workshop: Zichtbaarheid – Ontsluieren en ontmaskeren

Wat laat jij wel van jezelf zien en wat (nog) niet? Laat jij altijd zien wie je bent, waar je voor staat en wat jij wil in dit leven of draag je soms nog een masker en/of een sluier? Tijdens de workshop maken we een gezichtsmasker van klei. Ook mag je 1 of meer sluiers omdoen. Als laatste zet je een oogmasker op. Ik begeleidt jullie met muziek en mijn stem in een hartmeditatie. Je gaat de diepte in en komt tot jouw kern. Alles wat daar is weggestopt of onzichtbaar is, mag je doorvoelen en vrij laten stromen. Door het afdoen van jouw masker en/of sluier, kom je meer in jouw kracht te staan. Je laat jezelf zien in jouw eigen unieke, identieke en authentieke ik…..in al jouw puurheid. Na de meditatie zet je jouw masker en sluier af en maak je jezelf zichtbaar als nooit tevoren.

Ik sta ook op het verwen-healing veld met energetische sessies en intuïtieve massages.

Wil jij een frisse wind door jouw energiehuishouding? Wil jij jezelf verwennen en (h)eerlijk tot rust, inzicht en ontspanning komen? Voel je welkom en kom zoals je bent. Je kan bij mij terecht voor een intuïtieve massage of een “van-hoofd-naar-hart-massage”. Deze laatstgenoemde massage is een mengeling van HSP-massage (lichtere massage voor hoogsensitieve personen) en diverse energetische behandelingen zoals Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrahealing en Soul Body Fusion. Jouw bijdrage: € 15,50 voor 30 minuten / € 25,50 voor een uur. Pinnen kan.

Ook verkoop ik mijn zelfontworpen spiritueel / bewust-er-zijn kwartet met inspiratie- en krachtkaarten, zelfgemaakte kralenboekenleggers en beschermengeltjes.

Over mij

Mijn passie is het coachen van kinderen en volwassenen in bewustzijn en spiritualiteit. Wie ben jij? Wat voel je? Wat wil je in dit leven en hoe kom jij daar? Ik coach ook bij rouw- en traumaverwerking en verslavingsproblematiek. Ook geef ik diverse energetische behandelingen zoals Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrahealing, Soul Body Fusion en HSP-massage (massage voor hoogsensitieve personen). Ook geef ik intuïtieve massages. Ik ben medium, geef reading en zorg voor een goede energiebalans in huis en lichaam. Samen met mijn man Ruben hebben wij onze kwaliteiten gebundeld in Natural Source Retreat. Wij geven 1- en meerdaagse re-treats over persoonlijke ontwikkeling, het leven in verbinding met jezelf en alles om jou heen om vanuit jouw kern/basis te leven en jouw leven te leven zoals goed voelt/is voor jou.

www.mirspraktijk.nl en www.naturalsourceretreat.com