Marjanne Huising – Bomenreading

In mijn bloemrijk caravannetje is er plaats voor een bomenreading of het punt om een boom te gaan ontmoeten.

Bomenreading

Bij je geboorte komt er een boom met je mee die net als een beschermengel of krachtdier een ondersteuning in het leven kan zijn. Tijdens de reading ga ik voor je kijken welke boom dat is. De kracht en de eigenschappen van de boom verbinden we aan jou en je levensvragen.

Een bomenreading duurt een half uur. Jouw bijdrage is € 15,00

Boomverbinding

Om ons heen staan prachtige bomen. Wil jij met mij op pad om verbinding te maken met jezelf en een boom? Om te kijken wat de boom jou te vertellen heeft op dit moment? Samen zijn we een half uur tot drie kwartier op stap. Jouw bijdrage is € 15,00

Natuurlijk heb ik mijn boeken bij me. Je kunt ze kopen bij mijn caravannetje. Ik zet er graag een persoonlijke boodschap voor je in.

KRUIDENWIJSHEID over appelvrouwen, weegbreemannen en andere kruidenmensen.

Kruidenwijsheid, affirmatie en actiekaarten.

BOMENWIJSHEID

De Heilige buxusmoeder en 34 andere levensbomen.

De Levensbomen zielskrachtkaarten.

KRUIDENKRACHT voor tieners

KLEURENPRACHT met KRUIDENKRACHT

Over Marjanne

Mijn naam is Marjanne Huising, kruidenvakvrouw, natuurverbinder, teacher en auteur.

In sessies, trainingen en workshops is de kernkracht het verbinden van de natuur met jouw innerlijke natuur. Mijn motto is ‘reconnecting inner nature with nature’. We hebben zo’n diepe verbinding met de natuur, met Moeder aarde en de elementen. Als je dat weer aanzet, verdiept en hernieuwde kracht kan vinden in de natuur. Letterlijk of op afstand dan kom je in verbinding met je ware kern, met je vuur, je luchtigheid, de gronding en je verbinding met al wat is. verbinding met de natuur verdiepen, hernieuwen of aanzetten.

Mijn activiteiten kenmerken zich door intens verbinden, een beweging maken en speelsheid nodigen. Ik hou er van om letterlijk in de natuur te zijn en daar raad te vragen. De speelse kant komt naar voren in een (kinder)lied zingen of creatief bezig zijn. Wat op mijn pad komt geef ik weer door. Dus geen workshop is hetzelfde.

Schrijven is mijn manier om helderheid te krijgen al van kinds af aan. Van dagboek tot krantenartikelen en terug naar eigen schrijfsels. Maar vooral is het een manier om mijn kennis te delen omdat wat ik weet niet alleen van mij is. Sinds mijn eerste boek Kruidenwijsheid, weet ik dat mijn inspiratie niet alleen van kennis komt maar voor een groot deel in verbinding met andere werelden. Mijn helderziendheid en helder weten mogen steeds meer gezien worden. Dit heeft zich verdiept sinds ik boeken schrijf over kruiden en bomen (De heilige buxusmoeder). Bij deze boeken horen ook kaartensets om iedere dag of via een patroon kaarten te leggen voor raad en inzicht. Het afwisselen van naar buiten treden door trainingen en workshops te geven wisselen af met periodes van stilte en schrijven. Het is een golfbeweging in mijn leven waardoor ik kan Zijn in bewegen en schrijven.

www.marjannehuising.nl