Jonge meiden tent

Let op: Dit is de beschrijving van 2019 om je een beeld te geven. Het programma van 2020 zal half januari live staan.

Ook dit jaar is er weer een Meidentent. Een hele fijne plek voor meisjes en meiden om elkaar gedurende de dag te ontmoeten, ervaringen te delen en te chillen. Neem gerust je eigen spelletje, tekenspullen, nagellak of leesboekje mee. De Jonge Meiden Tent is gewoon een heerlijke plek om te zijn!

Dagelijks meiden cirkel

Elke dag kun je hier de andere meiden ont-moeten in een Meiden cirkel. Dit is een plek waar even niets “moet”, zonder oordelen en verwachtingen. Het is geen workshop, wel een fijn samenzijn met leeftijdsgenoten waarin je kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen over verschillende onderwerpen. Een plek waar je anoniem je vragen kunt stellen over alle onderwerpen die je maar kunt bedenken. Voel je meer dan welkom om helemaal jezelf te ZIJN.

Vrijdag

12:00 – 13:00 lunch en kennismaking met de Meidentent

15:00 – 15:45 Meidencirkel (8-12 jaar) (met mogelijkheid tot inschrijving workshops)

18:00 – 19:00 Meidencirkel (> 12 jaar)

Zaterdag

14:00 – 15:00 Meidencirkel ( 8 – 12 jaar)

18:00 – 19:00 Meidencirkel (> 12 jaar)

Zondag

12:00 – 13:00 Meidencirkel ( alle leeftijden)

De Meidentent is het initiatief van Agnes Eising. Vanuit Maanbloem werkt ze aan coaching, creatie en inspiratie voor meiden, moeders en dochters.

Maanbloem organiseert oa meidendagen, moeder dochter weekenden en rites of passages in het onderwijs.

Het is mijn droom en passie om onze volgende generatie vrouwen te inspireren om zich bewust te zijn van hun authenticiteit, deze te behouden en bekrachtigen waardoor vrouwen in staat zullen zijn goed voor zichzelf en hun omgeving te zorgen.

Samen kunnen we de wereld tot bloei laten komen.