Ilonka Heideveld

De roep van de drakenmoeder (12+)

Ze zingt. Van het water, dat geboorte geeft. Van het vuur, dat passie voedt. Van de aarde, die geborgenheid geeft. En van de lucht, die eigenheid vorm geeft. Dan roept ze zachtjes: ‘kom uit je ei, lief drakenkind’. Het kleine draakje, veilig in haar eigen wereld, haar ei, verzamelt moed. Moed om alles wat haar zo vertrouwd is te verlaten en haar ei open te breken. Gaat ze het doen? En jij? Roept de drakenmoeder jou? Om die nieuwe stap te zetten? Je nieuwe jij te laten zien? Voel je welkom in deze Drakenceremonie met een heerlijk klankbad.

Vanaf 12 jaar. Ben je jonger, kan je meedoen na overleg en begeleid door een oudere.

Ik sta ook op het verwen/healing veld met: Drakenliefde

Nieuwsgierig wat draken voor jou zingen? Toe aan tijd voor jezelf, een mini klankbad, of gewoon liggen bij het drakennest? Kom binnenlopen in de drakentent en laat de draken je verwennen. Er zijn geen kosten aan verbonden. En ook geen leeftijdsgrens.

Over Ilonka

Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en Al Wat Leeft, natuur en mens, voor mij is dat het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te

her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past. Wandel je mee?

Ilonka Heideveld, het Loosterveld, Nederlands sjamanisme

www.loosterveld.nl

Facebook