Veelgestelde Vragen

Voor de antwoorden klik op de pijltjes. Onderaan de pagina staan specifieke vragen & antwoorden voor medewerksters.

Mijn dochter is bang dat het programma heel zweverig is. wat kan ik haar zeggen?

Speciaal voor de meisjes/meiden is er een gevarieerd programma waarbij creativiteit voorop staat. We zullen in de sharing cirkel ook aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling met beide benen op de grond. 

Ik heb een dochter van 4, is er een programma voor haar?

Het programma voor de meisjes is vooral gericht op de leeftijd vanaf 7 jaar. Natuurlijk is het gezellig om al op jongere leeftijd samen te komen en deel te nemen aan de gezamenlijke onderdelen en de sfeer te proeven.

Is er oppas mogelijkheid voor mijn dochter als ik een workshop wil doen?

Er is geen oppas mogelijkheid tijdens het Persephone Festival. Voel je vrij om aan een andere moeder/zuster te vragen of jouw dochter even bij haar kan zijn zodat jij een workshop kunt volgen. 

Kan ik ook 1 dag naar het festival komen?

Nee, deelname is voor het hele festival. We bouwen een gezamenlijke energie op vanaf openingsavond voor medewerksters (één dag eerder) t/m de sluiting en daarin past het niet dat vrouwen per dag invoegen of weggaan.

Zijn er losse maaltijden te koop op het festivalterrein?

Ja, naast het all inclusive eetpakket is er een cateraarster aanwezig waar je ter plekke maaltijden los kunt bestellen. Zie voor meer informatie de catering pagina.

Zijn er overnachtingsmogelijkheden op het terrein?

Ja, je kunt een slaapplaats in een legertent boeken inclusief veldbed voor €20 voor het hele festival. Lees meer over de Persephonei Glamping Experience.

We willen bij voorkeur dat iedereen op het terrein overnacht, zodat we allemaal in de gezamenlijk opgebouwde energie blijven. We maken hiervoor wel uitzondering voor vrouwen die fysiek of vanwege ziekte niet in staat zijn om te kamperen; zij kunnen op eigen initiatief een hotel of B&B in Zeewolde boeken.

Mag ik een caravan of camper meenemen?

Ja dat mag. Wel geldt hiervoor mogelijk een toeslag, zie toelichting. Vanwege de toename van het aantal campers/caravans kunnen campers sinds vorig jaar ook langs het doorgaande pad staan. Daar is echter geen elektra mogelijkheid, dus hou daar rekening mee.

Mag mijn baby mee?

Ja, baby's en dreumessen (M/V) tot ongeveer 18 maanden zijn welkom, omdat zij nog zo met hun moeder verweven zijn.

Mogen huisdieren mee?

Nee, huisdieren mogen niet mee. In het verleden hebben we hier geen goede ervaringen mee gehad, ook als baasjes aangeven dat hun huisdier zeker geen overlast zou veroorzaken.

 


Onderstaande vragen & antwoorden zijn relevant voor medewerksters.

Wanneer, hoe en bij wie kan ik me aanmelden?

Lees als je dat nog niet gedaan hebt eerst de visie van Persephone, inclusief Moeders & Meisjes en Vrouwelijk Gidsschap. En de globale programma opzet met het Rites of Passage Framework als achtergrond.

Lees ook de informatie over de entreeprijzen.

Stuur vervolgens (liefst in nov/dec en uiterlijk half januari) een mail naar waarin je de volgende vragen beantwoordt (per vraag of in z'n geheel, omdat de antwoorden kunnen overlappen):

  • Wat raakt je in de missie van Persephone?
  • Waarom wil jij bijdragen hieraan?
  • In welke vorm zie je jouw bijdrage?

Agnes, Caroline en Hilde ontvangen dan je mail en één van ons zal je antwoorden.

Mocht je vrijwilligster willen zijn, lees dan 'Vrijwilligster zijn op Persephone?'

Wanneer start Persephone voor medewerksters?

Voor medewerksters start het festival één dag eerder. Je hebt dan tijd om je tent/werkplek op te bouwen en daarnaast vinden we het belangrijk om met alle medewerksters samen een bedding te creëren waarin de deelneemsters zich welkom voelen de volgende dag. De details hierover ontvang je via diverse mailings in de aanloop naar het festival.