Eve Oevering – Vrouw en Drum

In een geanimeerde vertelling met de drums in de hoofdrol, ontdek je de verborgen geschiedenis van vrouwen en drums. Met eigengemaakte drums laten je ervaren wat drummen kan zijn. De workshop/vertelling is om juist vrouwen met de Aarde Magie van de drum de verbinden.

Wist je dat Godinnen uit de oudheid werden afgebeeld met een drum? De onvertelde geschiedenis van de drums zijn verhalen die alles te maken hebben met vrouwen. In de oudheid en bij traditionele volkeren zijn drums een onderdeel van de cultuur en hebben duidelijke functies. Het boek van Layne Redmond “en de drummers waren vrouwen” en mijn ervaringen met drums bouwen en drummen hebben me hiertoe geïnspireerd.

Daarnaast geef ik shamanistische klank en drum sessies op het verwen/healingveld

Over Eve

Ik ben Eve Oevering (1973), drummer, drumbouwer en shamanistisch energiewerker. De drums hebben mij meegenomen op een pad rond de wereld, naar innerlijk weten en zijn. Ik deel mijn inzichten graag op een creatieve manier in workshops, drumcirkels, persoonlijke coaching en sessies.

www.oerakel.nl/vrouw-en-drum