Ellie de Heus en dochter Cheraina

Transformatie workshop Verborgen Kracht!

Verborgen Kracht is een challenge voor tieners. We gaan we op zoek naar je I.K. (Innerlijke Kracht), en je leert hoe je die gebruikt en waarom borstverzorging zo’n impact heeft. Het versterkt je zelfvertrouwen en komt steviger in je schoenen te staan. Je leert NEE te zeggen want je bent geen ‘underdog’ meer. Je gaat jezelf accepteren omdat je mooi bent zoals je bent.  Na 2,5 uur nodigen wij alle vrouwen (zusters, moeders, vriendinnen, buurvrouwen) buiten de tent uit om de meiden te ontvangen en ondersteunen (evt. met trom of ratel) als ze de tent uitkomen om hun kracht te uiten. Graag meenemen: een handdoek/kleedje/kussen om op te zitten, en een deken/handdoek om onder te liggen.

Daarnaast geven wij op het verwen/healingveld individuele sessies borst-buikmassage en borstenbehandeling

Voor sommige is het nieuw, voor anderen een thuiskomen. Hoe dan ook, je bent heel erg welkom. Bij Ellie kun je terecht voor:

*Borst-Buikmassage, even een half uurtje wegdromen in deze zachte massage van de lichaamsdelen die je vrouwelijk maken… je buik en je borsten. Kom in de wereld van vrouw-zijn.

*Borstenbehandeling, ervaar hoe het is als je borsten met zachtheid worden behandeld om evt. klachten te verminderen, angsten laten verdwijnen en jezelf en je borsten te accepteren zoals je bent. € 25,00 voor een half uur.

Cheraina deelt haar enthousiasme tijdens een mini workshop. Zij leert je waarom en hoe borsten verzorgd worden. Hoe je moet borstelen en masseren. Gun jezelf een uurtje de tijd en geniet elke dag van soepelere borsten, kosten € 20,00 inclusief Senior borstenborstel en boekje ‘Heb je borsten lief’.  De massage ‘Hartolie’ en overige borstels kunnen tegen vergoeding worden aangeschaft . Boek je bij zowel Ellie als Cheraina dan betaal je € 40,00. www.borstverzorging.eu

Over Cheraina en Ellie

Cheraina links, Ellie rechts

Wij zijn Ellie de Heus & Cheraina Ackermans, moeder en dochter. Voel je welkom in een van onze tenten op het koesterveld. Je kunt bij ons terecht voor massages en verzorging. En voor de transformatie challenge (alleen voor tieners.)

Ellie: Al jaren verdiep ik mij in het effect van verzorging op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De laatste jaren ben ik speciaal op de borstverzorging gericht en wat de enorme impact is van op het gebied van zelfacceptatie en in hoe dat deze verzorging je Innerlijke Kracht ondersteund. Dit inspireert mij zo dat ik een boek ben gaan schrijven over hoe je als meisje of vrouw in je kracht kunt komen doordat jij je borsten gaat verzorgen. Op mijn website www.edeheus.nl kun je hier meer over te weten komen. Ook kun je mij vinden op Facebook onder Ellie de Heus, Damesmassages of borstverzorging.

Heel bijzonder vind ik het dat mijn dochter Cheraina mij hierin ondersteunt en nu zelfstandig op pad gaat om borstverzorging onder de aandacht te brengen.

Cheraina: Ik ben 25 jaar en help mijn moeder nu een aantal jaar mee met de workshops, de boekjes, informatiefolders en flyers. Ook heb ik de teksten vertaald naar het Engels, op die manier heb ik ook een hoop geleerd en vind het fijn om dat te kunnen delen. Het geeft mij een goed gevoel dat anderen zich veilig voelen bij mij en hun verhaal te durven vertellen. Voel je welkom om bij ons langs te komen!