Elkske Feitsma en Madelief – moeder dochter yoga

Moeder-dochter yoga
Tijdens de moeder-dochter yogaworkshop nodigen we jullie uit om samen te
bewegen, spelen, elkaar te eren en stil te staan bij de bijzondere band die je
als moeder en dochter hebt. Naast yogahoudingen, ademoefeningen en een
fijne eindontspanning zullen we ook samen zingen. De workshop is geschikt
voor moeders en dochters van alle leeftijden en wordt gegeven door Elske
met dochter Madelief (5). Het is fijn als je zelf een matje mee brengt.
Elske Feitsma en Madelief
www.yoginess.nl

Over Elske

Ik ben naast moeder (van Madelief en nog twee jongens) ook yogadocent en energetisch therapeut. In mijn praktijk in Austerlitz geef ik onder andere helende aanraking, reading, yoni healing, vrouwencirkels (Sacred earth circle) en een hormoonyogaopleiding. Ik schreef twee boeken, Chakra lifestyle en De authentieke vrouw, en werk momenteel aan mijn derde boek.
Ik verheug me om samen met Madelief de workshop moeder-dochter yoga te geven, en Madelief verheugt zich er ook erg op!
Voor meer info: www.yoginess.nl